Tájékoztatás nemzetközi pályahitelesítésekről, figyelemfelhívás nevezési határidőre

Tisztelt Érintett Egyesületek! Tisztelt Sporttársak!

A Nemzetközi Szövetséggel történt előzetes és szóbeli egyeztetések eredményesnek bizonyultak. A MATESZ Elnöksége a 2020/2021. évi Nemzeti Csapatbajnokság Versenykiírásában foglaltakat felülírva úgy döntött, hogy a jelenlegi COVID-19 által okozott helyzetre való tekintettel minden Szuperligás csapat számára tovàbbi egy év halasztást biztosít a nemzetközi hitelesítéshez szükséges "hibák" kijavítására.

A MATESZ felhívja az Egyesületek figyelmét, hogy a halasztás nem mentesít egy egyesületet sem a szüksèges munkàk elvègzèse alól, tehát 2021. nyarára minden pályának meg kell felelni a Nemzetközi Előírásoknak!
Továbbá kérjük az érintett Egyesületeket, hogy a döntésre való tekintettel hatàridőig adják le nevezésüket a legmagasabb osztályba.



Felhívjuk tisztelt Egyesületeink figyelmét, hogy a 2020/2021. évi Nemzeti Csapatbajnokságra való nevezés határideje 2020. július 15. (szerda) 10:00. Tekintettel arra, hogy a nevezési határidőig mindössze két hét áll rendelkezésre, kérjük ne hagyjàk ezt utolsó pillanatra. 

További sikeres felkészülést kívánva,

MATESZ Iroda

További hírek: